Vijf redenen om voor Segment te kiezen.
27 januari 2021
Waarom leren bij Segment? Vijf redenen om voor Segment te kiezen.

Soms is het kiezen van een opleiding of cursus om je carrière vooruit te helpen lastig. Welke opleiding kies je, op welk niveau en bij welke opleider? Waar staan de kosten in verhouding met de kwaliteit die je krijgt? Voordat je een keuze maakt wil je natuurlijk het antwoord op bovenstaande vragen uitgezocht hebben. Hieronder volgen vijf redenen om voor Segment te kiezen.

 

1.       Wij zijn een kleinschalige, zelfstandige opleider die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan

Bij Segment ben je zeker géén nummer in een vergaarbak van cursisten, maar kun je rekenen op persoonlijke aandacht van zowel onze medewerkers als van onze docenten. Vanaf inschrijving tot en met uitvoering kun je terecht bij onze opleidingsadviseurs, onze administratie en onze ‘materiaalmakers'. We werken bewust met kleine groepsgroottes. Geen megacolleges dus, maar directe interactie met docenten en trainers, óók in het geval van online les. Vragen? Onze medewerkers en docenten staan altijd voor je klaar via telefoon, e-mail of digitale leeromgeving.  

 

2.       Onze docenten hebben een gemiddelde evaluatiescore van 8,09

Deze cijfers zijn afkomstig van cursisten die na afloop van een bijeenkomst een evaluatieformulier invullen. Zij zijn gemiddeld genomen erg tevreden over onze docenten. Uiteraard willen wij zélf ook tevreden zijn over onze docenten. Daarom werken wij alleen met topdocenten die gepokt en gemazeld zijn binnen hun vakgebied. Wist je dat wij twee docenten in ons midden hebben die in de prijzen zijn gevallen? Wieke de Boer is Burgerzaken ambtenaar van het jaar 2019 en Jelly Frankes is winnaar van de publieksprijs van ‘Jonge ambtenaar van het jaar 2021’.

 

3.       Bij Segment ontvang je zowel online als offline hoogwaardige en up-to-date lesstof

Zoals hierboven gemeld hebben onze docenten en trainers veel praktijkervaring. Veelal zijn zij zelf ook werkzaam binnen het vakgebied en zij weten daarom precies wat de huidige trends en speerpunten zijn. Deze actualiteit wordt altijd verwerkt in onze cursussen en trainingen. Onze opleidingskundige medewerkers zorgen er daarnaast voor dat de lesstof op een verantwoorde en leuke wijze wordt aangeboden. Segment is Cedeo gecertificeerd.

 

4.       Geen verborgen kosten

Segment is transparant; de prijs is de prijs, je betaalt nooit meer dan vooraf geoffreerd of dan dat er op de website vermeld staat. Mochten er extra kosten van toepassing zijn, bijvoorbeeld bij externe examens, dan wordt dit vooraf gecommuniceerd.

 

5.       Sterk in maatwerk

Op zoek naar het cursusaanbod, of een opleidingstraject dat specifiek is toegespitst op medewerkers van jullie organisatie? Segment is al jaren gespecialiseerd in maatwerkoplossingen binnen alle vakgebieden in de publieke sector. Of het nu gaat om een organisatiebreed ontwikkeltraject of om scholing van een specifiek team: wij redeneren altijd vanuit de context van de klant. Ons team helpt je graag om een op maat gemaakt traject op te zetten. Daarbij ontzorgen we jullie organisatie zoveel mogelijk: Segment neemt alles in handen, van planning tot uitvoering.

 

Jelly Frankes: jong, enthousiast en deskundig
Interview met Jelly Frankes, winnaar publieksprijs 'Jonge ambtenaar van het jaar 2021'.
Ook interessant voor jou