Volledig vernieuwd: Het gemeenteaanbod van SkillsTown
15 oktober 2020
In samenwerking met Segment en Stichting Digitale Overheid is het gemeentepakket van SkillsTown is volledig vernieuwd.

Leervragen bij gemeenten worden steeds complexer en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden zijn constant aan verandering onderhevig. Het is belangrijk om werknemers tijdig bij te scholen. Online opleider SkillsTown heeft hun aanbod online trainingen voor gemeenten met hulp van Segment vernieuwd. Medewerkers blijven met dit pakket op een laagdrempelige én leuke manier bij.

 

Een nieuwe indeling

SkillsTown is al sinds 2010 actief op het gebied van opleiden binnen de gemeentebranche. Met de komst van nieuwe wetgeving, digitalisering en andere vergaande veranderingen, blijft SkillsTown ook hun online aanbod steeds vernieuwen. In het geval van het gemeentepakket zijn alle trainingen ingericht op basis van de kamers in het gemeentehuis. Deze kamers bestaan uit de domeinen binnen de gemeente, namelijk: Bestuur, Bedrijfsvoering, Dienstverlening, Fysiek domein, Sociaal domein en Vaardigheden. Zo is er voor iedere ambtenaar kennis beschikbaar.

 

 

Samenwerking met geronommeerde experts

Voor het creëren van de nieuwe online trainingen in het gemeentepakket heeft SkillsTown de hulp van Segment en Stichting Digitale Overheid ingeschakeld. Samen met deze gerenommeerde kennispartners heeft SkillsTown het nieuwe aanbod ingericht en vormgegeven. SkillsTown heeft hierbij de didactische kennis ingezet en Segment en Stichting Digitale Overheid de inhoudelijke kennis. 

Gebruik maken en meer informatie

Het nieuwe aanbod bestaat uit iets meer dan 140 titels en wordt periodiek vernieuwd en bijgewerkt in samenwerking met Segment. Kijk voor meer informatie over het pakket op www.gemeenteskills.nl.

 

Nieuw opleidingsaanbod voor overheid dankzij verrassende samenwerking
Opleiders SkillsTown en Segment maken hun plannen bekend.
Ook interessant voor jou