Leidt op
Adviseert
INSPIREERT
Onze missie

Al meer dan 20 jaar is Segment dé adviseur en opleider voor de non-profitsector. Met onze adviezen en trainingen ondersteunen wij het streven naar alsmaar verdere professionalisering. Of het nu gaat om de scholing van een enkele medewerker of een organisatiebreed advies- of leertraject. En altijd vanuit de context van de klant.

Wij geloven in het delen van kennis en kunde en in het investeren in de eigen ontwikkeling
Nico van Dijk | Directeur
Onze klanten
Ons team
Onze klanten

Alle gemeenten, van klein tot groot, de rijksoverheid, de waterschappen, regionale samenwerkingsverbanden zoals veiligheidsregio’s, politieregio’s, de provincies, zorginstellingen waaronder tbs-klinieken, zakelijke dienstverleners gericht op de overheid, regionale belastingsamenwerkingen.

Ons team

Wij werken vanuit Leusden en Maassluis.

Ons docententeam telt ca. 150 leden. Allen door onszelf opgeleid in didactische werkvormen en onderwijskundige methoden. 

MVO

We besteden ongeveer 10% van de jaarwinst aan goede doelen.

Projecten gericht op scholing van kinderen in achterstandssituaties hebben daarbij voor ons veel betekenis. Verder vinden wij sporten belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en volwassenen en daarom zijn wij hoofdsponsor van M.S.V.’71 in Maassluis. Een sociale vereniging met veel aandacht voor jeugd, waar sociale cohesie en integratie belangrijke thema’s vormen.

Samenwerkingspartners
Samenwerkingspartners