In huis

Zoek je een cursus of opleidingsprogramma voor jouw organisatie? Een advies- of ontwikkeltraject dat zich specifiek richt op jullie medewerkers? Dat kan! Onze opleidingsadviseurs voorzien je graag van advies. Segment heeft jarenlange ervaring op het gebied van in huisopdrachten en we beschikken over expertise op alle vakgebieden binnen de publieke sector.

In een oriënterend gesprek wordt verkend wat jullie wensen zijn en adviseren wij je over de inhoud en aanpak. Vervolgens ontvang je van ons een op maat gemaakte (vrijblijvende) offerte waarin onze aanpak is verwoord.

Heb je een onderwerp dat je graag in een in huis setting wilt laten uitvoeren, maar zie je dit niet bij ons aanbod staan? Geen nood, dankzij ons grote docentennetwerk hebben we genoeg expertise in huis om voor jullie organisatie een op maat gemaakt plan op te zetten.

 

Online inhuistraject

'Een online inhuis traject, is dat mogelijk?' Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Het antwoord is: ja, dat is zeker mogelijk! Segment biedt bijna alle cursussen en trainingen ook online aan. We maken daarbij gebruik van onze eigen digitale leeromgeving. Ook zetten we verschillende online werkvormen in, om de aandacht van de deelnemers erbij te houden. Online les is zeker niet saai! Verschillende tevreden gemeenten gingen je al voor. Bekijk hier het voorbeeld van de gemeente Nijkerk.

 

Wil je een (online) in huistraject starten? Neem dan contact op met één van onze opleidingsadviseurs via onderstaande webformulier, bel met 033 - 434 50 80, of vraag een offerte aan via de offerteknop op elke cursuspagina.