Segment behaalt opnieuw Cedeo-erkenning met indrukwekkende scores
26 september 2023
Segment is verheugd om aan te kondigen dat het opnieuw de Cedeo-erkenning heeft behaald voor de kwaliteit van haar opleidingen.

Deze erkenning, toegekend door Cedeo, is een belangrijke bevestiging van de hoge kwaliteit en klanttevredenheid die Segment biedt aan haar cursisten. Bij de recente evaluatie behaalde de Open Inschrijvingen van Segment een indrukwekkende score van 96,5%, terwijl de In huis cursussen een perfecte score van 100% behaalden. Deze uitstekende resultaten illustreren de toewijding van Segment aan het leveren van hoogwaardige educatieve ervaringen aan haar klanten.

 

Directeur Nico van Dijk is verheugd over de behaalde resultaten en noemt het een bevestiging van de voortdurende inzet voor kwalitatieve scholing. "Deze Cedeo-erkenning voor de komende twee jaar is een erkenning van ons harde werken en onze toewijding de beste opleidingen aan onze deelnemers te leveren. We blijven streven naar kwaliteit en kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerkingen."

 

Cedeo is een onafhankelijke organisatie die klanttevredenheidsonderzoeken uitvoert voor training- en opleidingsorganisaties. De erkenning van Cedeo is een belangrijk keurmerk in de branche en benadrukt de betrouwbaarheid en effectiviteit van opleidingsaanbieders.

 

Segment Opleidingen blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige opleidingen en kijkt uit naar de verdere groei en ontwikkeling van haar diensten.

Ook interessant voor jou