Diplomastelsel Burgerzaken - nu ook in Noord-Nederland!
18.02.2021
Burgerzaken medewerkers in Noord-Nederland opgelet! Vanaf 12 april 2021 worden de MBO-4 modules in de open inschrijving ook in Leeuwarden aangeboden.

De Segment MBO-4 modules werden tot op heden alleen in Utrecht ingepland. Dat is voor deelnemers die in het noorden van het land wonen niet ideaal, gezien de lange reistijden. Speciaal voor hen starten de modules vanaf april ook in Leeuwarden.

 

ACTIE
Schrijf je tot en met 1 maart in voor (één van) de MBO-4 modules in Leeuwarden en ontvang 25% korting op je inschrijving! Gebruik kortingscode LEEUWARDEN25 als je je inschrijft op onze website.


Over de MBO-4 modules
Segment is al jaren opleidingspartner van de NVVB. Wij organiseren bijeenkomsten in de open inschrijving in Utrecht en Leeuwarden waar je met indirecte collega’s van andere gemeenten les krijgt. Onze MBO-4 modules richten wij in naar de toets- en eindtermen die opgesteld zijn door de NVVB PublieksAcademie. Na het volgen van onze modules ben je dus in staat om met succes het NVVB examen te behalen.

 

Heb je vragen over het diplomastelsel? Bekijk dan onze informatiepagina’s en veelgestelde vragen op onze website.

 

Wil je jezelf inschrijven op een compleet diplomatraject, wil je een inhuistraject of heb je toch nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op via 033 - 434 50 80 of mail naar segment@segment.nl

Vijf redenen om voor Segment te kiezen.
Waarom leren bij Segment? Vijf redenen om voor Segment te kiezen.
Ook interessant voor jou