Vaardigheden, management en organisatie

Zoek je een training of opleidingsprogramma voor jouw organisatie op het gebied van vaardigheden, management of organisatie? Een advies- of ontwikkeltraject dat zich specifiek richt op jullie medewerkers? Dat kan! Wij voorzien je graag van advies.

 

Vraagstukken op dit vlak zijn bij uitstek geschikt om in huis uit te voeren. Grote voordelen hiervan zijn: maatwerk en daardoor direct te gebruiken in de praktijk: teambuilding en kennisdeling ineen.

 

Speciaal in deze coronatijd is er veel vraag naar trajecten die oplossingen bieden voor alles rondom thuiswerken. Hieronder staan ter inspiratie een aantal voorbeelden.

 

Neem contact op met Coosje Vink op 033 - 434 50 86 of c.vink@segment.nl om je wensen te bespreken.

In huis
In huis

Onze in huis cursussen en trainingen geven we in overleg vorm. In huis cursussen kunnen we geheel online organiseren, op locatie of een mix van beide.

 

'Een online inhuis traject, is dat mogelijk?' Het antwoord is: ja, dat is zeker mogelijk! We maken daarbij gebruik van onze eigen digitale leeromgeving. Ook zetten we verschillende online werkvormen in, om de aandacht van de deelnemers erbij te houden. Online les is zeker niet saai! Verschillende tevreden gemeenten gingen je al voor. Bekijk hier het voorbeeld van Hoe werkt de gemeente. 

 

Vaardigheden, management en organisatie
Op aanvraag
Coachend leidinggeven
Op aanvraag
In huis
Op aanvraag
Vijf redenen om voor Segment te kiezen.
Waarom leren bij Segment? Vijf redenen om voor Segment te kiezen.