PHB module 4: Dienstverlening en calamiteiten (D&C)
Eerstvolgende datum:
13-12-2021 / 2 dagen
Utrecht
€ 675,00
Bijscholing van het professioneel optreden bij incidenten in domein 1.
Inleiding
Inleiding

Zodra je bent aangesteld als boa of de basisopleiding hebt behaald, ben je verplicht om te starten met de permanente her- en bijscholing (PHB). De PHB bestaat uit vier modules die je binnen vijf jaar moet behalen.

Phb module 4 gaat over hoe je dienstverlenend kunt optreden bij incidenten en calamiteiten en hoe je daarvan een juiste rapportage kunt maken. We bereiden je in twee lesdagen voor op het examen, met uitgebreide mogelijkheden voor het oefenen van je vaardigheden.

Doelgroep

Gecertificeerde boa’s domein I

Programma

Tijdens de trainingsdagen breng je de opgedane kennis van de e-learning module in de praktijk. Onder begeleiding van de trainer en een acteur worden de mogelijke examencases getraind.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • professioneel optreden bij incidenten

  • hulpverlenen en inschakelen van hulpdiensten

  • communicatie met de meldkamer, collega’s, hulpdiensten en andere betrokkenen

  • rapportage opmaken

Werkwijze

Via zelfstudie in onze elektronische leeromgeving én de klassikale en praktijkgerichte lessen werk je gericht naar het examen toe. We bieden de theorie op verschillende manier aan, via klassikale bijeenkomsten, video’s en teksten. Alle stof is afgestemd op het ExTH-examen.

24 uur per dag en 7 dagen per week kun je via de elektronische leeromgeving vragen stellen als je extra uitleg wilt. Het docententeam leest de vraag, waarna je altijd binnen één dag een duidelijk antwoord krijgt. Als je nog aanvullende vragen hebt, dan stel je die direct totdat alles helemaal duidelijk is.

Examen
Deze module wordt afgesloten met een landelijk praktijkexamen. Dit examen wordt afgenomen door ExTH.
BoAcademie
Deze opleiding maakt onderdeel uit van de BoAcademie.
Resultaat
Bevoegdheid
Resultaat

Zodra je het examen met voldoende resultaat hebt afgerond ontvang je van ExTH het certificaat Dienstverlening en calamiteiten openbare ruimte. Dit is één van de vier certificaten van de PHB domein 1 die je moet behalen om jouw boa-akte te kunnen verlengen.

Bevoegdheid

Deze module is onderdeel van de permanente her- en bijscholing voor je certificering van boa domein 1.

Cursus
Cursus
Contact
Coosje Vink
Vragen? Neem contact op met onze programmacoördinator.
Wachtlijst