Module Awb (mbo 4-niveau)
Eerstvolgende datum:
26-11-2019 / 2 dagen
Utrecht
€ 899,00
De module Awb behandelt de toepassing van de algemene regels van bestuursrecht die van belang zijn op het gebied van persoonsinformatievoorziening en ID-management, zoals bezwaar, beroep en algemene beginselen van bestuur.
Doelgroep

Medewerkers Burgerzaken die een goede basiskennis hebben en enige jaren werkervaring op het vakgebied. Werk- en denkniveau is minimaal mbo+.

Programma
  • Het programma is opgesteld aan de hand van het toetsplan van de NVVB. Alle eind- en toetstermen worden zo behandeld dat je in staat bent het examen van deze module goed af te ronden. Wij gaan er vanuit dat je je de stof voor het examen door middel van zelfstudie eigen maakt.
Voorkennis
Je hebt minimaal de Opleiding frontofficemedewerker 2.0 of een andere basismodule gevolgd en bij voorkeur enige jaren werkervaring.
Diplomatrajecten
Deze module is onderdeel van het mbo-4 diplomatraject. Wij adviseren je zeer dringend om deze module altijd te volgen. Deze module bevat lesstof die essentieel is om de overige modules goed af te kunnen ronden. De module Awb is goed voor 3 punten.
Resultaat
Examen
Je doet examen volgens het flextoetssysteem van de NVVB. Dit examen is zelf in te plannen op een datum en locatie naar keuze.
Certificaat
Na het behalen van het examen ontvang je van de NVVB een certificaat met het behaalde cijfer.
Cursus
Docent
Roos Brunner
Contact
Vragen? Neem contact op met één van onze opleidings- coördinatoren: Mirjam Alsemgeest of Hanna van Dijk. Bel 033 - 434 50 83