Segment Kennisscan op NVVB Congres 2019
13.03.2019
Op 17 en 18 april zal in Noordwijkerhout het 25e NVVB jaarcongres plaatsvinden. Zoals vanouds zal ook Segment weer aanwezig zijn met onze informatiestand en adviseurs.

Tijdens deze dag zal er uitgebreid aandacht zijn voor de Segment Kennisscan. Deze scan zorgt er met slechts één meetmoment voor dat je als leidinggevende inzicht krijgt in de parate kennis van je medewerkers. De KennisScan geeft niet alleen aan of er begeleiding op de afdeling gewenst is, maar ook wanneer dit niet nodig is. Zo kun je gericht investeren en alleen opleiden waar dat nodig is. De scan is ook nuttig om te testen of reeds gevolgde opleidingen of cursussen geleid hebben tot meer kennis bij medewerkers. 

Na afloop van de scan krijg je een heldere heldere managementrapportage en een uitgebreid overzicht van de resultaten. Optioneel volgt er een advies voor eventuele vervolgtrajecten. 

 

Tijdens de beurs kun je met eigen ogen zien hoe de scan werkt. Wij staan klaar met een miniversie van de Kennisscan om je kennis direct te testen! Onze medewerkers staan verder voor je klaar om je van gedegen advies omtrent de Kennisscan te voorzien. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor al je individuele opleidingsaanvragen. 

 

Meer lezen over de Kennisscan? Klik hier, of neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers op 033 - 434 50 80.  

Ook interessant voor jou