Dag van de BOA - 27 mei
27 maart 2019
Op 27 mei 2019 is Segment met de BoAcademie weer aanwezig op de Dag van de BOA in de Reehorst in Ede.

Segment is op 27 mei wederom met de BoAcademie aanwezig op de Dag van de BOA in de Reehorst in Ede. Rob van Engelen, trainer bij Segment en Kameleon Professionele Weerbaarheid, zal tijdens deze dag de workshop Wat doet spanning en stress met je optreden vanuit vakmanschap? verzorgen. 

De subjectieve beleving van de handhaver staat centraal, evenals de druk die je als handhaver ervaart. Door te onderzoeken hoe je druk die je ervaart kunt verminderen, ontwikkel je meer controle op je eigen handelen.  Juist dat versterkt je weerbaarheid!

 

De praktijk is de belangrijkste leeromgeving, niet je opleiding. Door middel van ons spiegelmodel voor gedrag, 'de trechter van ruimte en tijd' krijg je inzicht in je interpersoonlijke mogelijkheden en onmogelijkheden. Het model spiegelt professionals met een taak en medemensen in grensoverschrijdende situaties. Je reflecteert gedrag op verschillende niveaus van spanning en laat zien waar kansen liggen voor preventie, de-escalatie en controle, herstel en betekenisvol leren.

 

Deze workshop is bij uitstek geschikt voor boa's die sterker in hun schoenen willen staan! Wil je deze workshop bijwonen? Meld je dan aan bij de organisatie van de Dag van de BOA

 

Uiteraard kun je tijdens deze dag bij onze adviseurs van de BoAcademie terecht voor al je vragen en opmerkingen!

 

Klik hier voor de Segment BoAcademie. 

Ook interessant voor jou