Nieuw bij Segment: de BoAcademie!
09 oktober 2018
Segment introduceert de BoAcademie! Binnen deze Academie vind je alle cursussen zitten die gericht zijn op buitengewoon opsporingsambtenaren/ Toezicht en Handhaving.

Binnen de BoAcademie vind je cursussen en opleidingen op het gebied van Toezicht en Handhaving. Alle lagen van de gemeente zijn daarbij vertegenwoordigd: er is een programma voor bestuurlijke lagen, voor management en leidingggevenden en uiteraard ook een uitgebreid programma voor boa's, de buitengewoon opsporingsambtenaren.


Je kunt bij Segment de Basisopleiding Boa volgen en je daarna specialiseren met één of meerdere van onze verdiepingscursussen. Ook de verplichte Permanente Her- en Bijscholing (PHB) en Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Boa (RTGB) kun je bij ons volgen.


Het grote voordeel van het volgen van het Traject PHB/RGTB+ bij Segment is dat Segment je geheel ontzorgt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of en hoe je aan je bijscholingsverplichting voldoet. Bovendien wordt je zodanig opgeleid dat je niet alleen je toets haalt, maar je ook stukken zelfverzekerder op straat staat. 

Ook interessant voor jou