circles

Donderdag 26 november was de uitvoering van ons gratis webinar – Identiteitsvaststelling met mondkapje. Identiteitsexpert Alex van Duuren nam de deelnemers in 1,5 uur mee in de wet- en regelgeving rondom identiteitsvaststelling, het belang van juiste identificatie en gaf allerlei tips & trucs aan de hand van vele voorbeelden. Heb je het webinar gemist? Of wil je het nog een keer terug kijken? Dat kan hier!

 

Over Alex van Duuren

Alex van Duuren is in 1994 begonnen bij de Koninklijke Marechausse. Na een functie bij de grensbewaking heeft hij 12 jaar gewerkt bij het Expertisecentrum identiteitsfraude en documenten, in allerlei verschillende functies. Momenteel is hij consultant en trainer en biedt hij diensten aan overheden en gemeenten in binnen-en buitenland. Daarnaast levert hij software en controleapparatuur ten behoeve van de controle van ID documenten.

 

Opleiding Identiteitsspecialist

Voor Segment ontwikkelde Alex de opleiding Identiteitsspecialist (link). Een 4 daagse veelzijdige opleiding waarin de identiteitscontrole en het vaststellen van de authenticiteit van Identiteitsdocumenten centraal staat.

 

Op zoek naar een flexibele en effectieve manier om jouw stembureauleden te trainen? Ons online leerplatform voor stembureauleden (link) biedt de oplossing!