Leidt op
Adviseert
INSPIREERT
circles
Welkom bij de BoAcademie

Verandering van de rol van de politie heeft voor meer verantwoordelijkheid voor gemeenten gezorgd. Onder het motto ‘Veilige publieke taak’ zijn nieuwe gemeentelijke toezichtorganisaties ontstaan. Dit vraagt gedegen beleid op organisatieniveau en kennis en vaardigheden van de betrokken medewerkers. Segment heeft een compleet opleidingsprogramma ontwikkeld, gericht op toezicht en handhaving binnen gemeentes. Het programma is gericht op alle uitvoerende, ambtelijke en bestuurlijke lagen binnen de gemeente. Van boa tot burgemeester!

 

Klik hier voor ons complete aanbod
BoAcademie Kennisbank
Niveau 4 opleiding Coördinator Toezicht en Handhaving

Speciaal voor boa's die een stap verder willen in hun carrière heeft de BoAcademie de opleiding Coördinator Toezicht en Handhaving ontwikkeld. Deze opleiding is de enige op NLQF niveau 4 ingeschaalde opleiding voor boa’s in Nederland en richt zich specifiek op het analyseren van problematiek in jouw wijk. De praktijk is daarin leidend. Ook besteden we aandacht aan jouw coördinerende en coachende vaardigheden. 

 

Bekijk het complete programma hier.

circles
Contact

Heb je vragen over ons aanbod of wil je een in company offerte aanvragen? Neem contact op met opleidingsadviseur Wendy Dekker via w.dekker@segment.nl of bel naar 033 - 434 50 95.