Vaardigheidslab
Welkom in ons Vaardigheidslab
Welkom in ons Vaardigheidslab

Al meer dan 20 jaar is Segment hét opleidingsinstituut voor de publieke sector. Onze kennis en ervaring op deze terreinen is dan ook groot. Omdat wij altijd werken vanuit de context van de klant zijn onze opleidingen, adviezen en trainingen zeer effectief en dragen in belangrijke mate bij aan de professionalisering van de medewerker, het management én de organisatie.

 

Geen open inschrijvingen maar bij jou op de werkvloer

Omdat we werken vanuit de context van de klant organiseren we vrijwel alle vaardigheidstrainingen bij voorkeur bij jullie op de werkvloer. Zodat we tot optimale resultaten kunnen komen, zowel ten aanzien van het presteren van de medewerkers als voor het functioneren van de organisatie!

 

 

Onze trainers en begeleiders zijn professionals

De thema’s in dit Vaardigheidslab hebben allemaal een directe relatie met de werkvloer en staan garant voor een waardevolle investering in de persoon en de organisatie. Ze worden verzorgd door professionals die hun sporen hebben verdiend op ‘hun’ terrein.

 

Of liever een ervaren coach?

Naast trainers en (proces)begeleiders voor de diverse thema’s hebben wij ook een veld aan zeer deskundige coaches die individuen of teams gegarandeerd tot verbetering van de performance brengen. Ook hier omdat de link naar de context van het werk altijd gemaakt wordt.

 

Neem een kijkje achter de tegels hieronder en laat je inspireren!