Academie voor Publiekszaken
Created with Sketch.
Publiekszaken

Opleidingen en cursussen voor burgerzaken en publiekszaken volg je bij Segment! Als opleider met jarenlange ervaring in burger- en publiekszaken weet Segment als geen ander wat je als medewerker burgerzaken nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Onze opleidingen kenmerken zich door hun actuele inhoud, toepasbaarheid in de praktijk en deskundige docenten. Je kunt bij ons terecht voor permanente her- en bijscholing, organisatieontwikkeling en diplomatrajecten. In ons brede programma is er altijd iets te vinden dat bij je past.

Mbo 4-diplomatrajecten

Segment biedt ook verschillende opleidingen aan die binnen een diplomatraject vallen. Deze opleidingen zijn bedoeld voor medewerkers burgerzaken die een certificaat of vakdiploma willen halen. De opleidingen op mbo 4-niveau zijn gecertificeerd door het exameninstituut. Dit wil zeggen dat zij ook de eind- en toetstermen vaststellen. De opleidingen worden afgesloten met een landelijk examen. Lees meer.

Kennisscan - investeer in optimalisering van kennis en kwaliteit

Dienstverlening op niveau en van optimale kwaliteit vergt kennis. Hoe krijg je inzicht in kwaliteit en parate kennis van werknemers? Onze kennisscan is een betrouwbaar en kwalitatief uitstekend instrument.

De scan werd ontwikkeld door een multidisciplinair team en biedt hét meetinstrument om te bepalen hoe en waar er geïnvesteerd moet worden om een optimaliseringsslag te kunnen maken. Inzicht in het rendement van eerdere investeringen is een bijkomend effect. Lees meer.

Burgerzaken - de nieuwe aanpak

Omdat burgerzaken voor een groot aantal structurele veranderingen staat waarin met name de toenemende digitalisering een grote rol speelt, komt er vanuit gemeenten steeds vaker de vraag om hun afdeling Burgerzaken te ondersteunen in dit proces. Want hoe zorg je ervoor dat je afdeling meegaat in de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied? Dat vraagt om een gedegen visie en plan om de afdeling voor te bereiden op de op handen zijnde veranderingen. Segment biedt met het Burgerzaken - de nieuwe aanpak traject alle handvatten om op zowel managementniveau als op medewerkerniveau klaar te zijn voor de nieuwe manier van werken. Lees meer

Vragen?
Coosje Vink
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze programmacoördinator.
Leidt op
Adviseert
INSPIREERT