Academie voor Publiekszaken
Created with Sketch.
Publiekszaken

Opleidingen en cursussen voor burger- en publiekszaken volg je bij Segment! Als opleider met jarenlange ervaring in de burger- en publiekszaken weet Segment als geen ander wat je als medewerker burgerzaken nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Onze opleidingen kenmerken zich door hun actuele inhoud, toepasbaarheid in de praktijk en deskundige docenten. Je kunt bij ons terecht voor permanente her- en bijscholing, organisatieontwikkeling en diplomatrajecten. In ons brede programma is er altijd iets te vinden dat bij je past.

Leidt op
Adviseert
INSPIREERT
Mbo 4- en hbo-diplomatrajecten

Segment biedt ook verschillende opleidingen aan die binnen een diplomatraject vallen. Deze opleidingen zijn bedoeld voor medewerkers burgerzaken die een certificaat op mbo 2-niveau of een vakdiploma op mbo 4- en/of hbo-niveau willen halen. De opleidingen op mbo 4- en hbo-niveau zijn gecertificeerd door de NVVB. Dit wil zeggen dat de eind- en toetstermen worden vastgesteld door de NVVB. De opleidingen worden afgesloten met een landelijk examen. Lees meer.

Team van de Toekomst®

Segment heeft de licentie voor het Team van de Toekomst® bemachtigd. Omdat burgerzaken voor een groot aantal structurele veranderingen staat, waar toenemende digitalisering een grote rol in speelt, komt er vanuit gemeenten steeds vaker de vraag om hun afdeling burgerzaken te ondersteunen in dit proces. Want hoe zorg je ervoor dat je afdeling op tijd klaar is voor de toekomst?  Dat vraagt om een gedegen visie en plan om de afdeling voor te bereiden op de op handen zijnde veranderingen. Segment biedt met het Team van de Toekomst® verandertraject alle tools om op zowel managementniveau als op medewerkerniveau klaar voor de toekomst te zijn. Lees meer.

Cursussen Academie voor Publiekszaken
Meer informatie?
Patty van den Berg
Neem dan contact op met onze programmacoördinator Publiekszaken.